duminică, 7 februarie 2010

Observatii

Omleta cu ciuperci si clatitele cu branza si spanac disparura de pe masa cu o viteza uluitoare. Toata lumea tacea fiind prea ocupata sa isi umple burtile asa ca Marga avu timp suficient sa ii examineze pendelete.
Florin Panait manca tacticos, taind mancarea in bucati mici pe care le ducea fara nici un fel de graba pana in dreptul gurii unde dispareau sub mustata stufoasa si roscata care acoperea aproape in intregime buza de sus.
Ana Caroca zambea tot timpul infulecand bucati mari pe care apoi le mesteca timp indelungat parca incercand sa extraga toata savoarea si tot gustul din fiecare bucata. Avea tenul alb, un alb accentuat de parul blond platinat care ii marginea fata de-o parte si de alta. Bretonul drept si intors putin deasupra sprancenelor ii dadea o alura inteligenta si totusi sexi. Tabloul era completat de o mica cicatrice pe obrazul stang ce parea sa fie sechela unei arsuri mai vechi.
Angelo Gatto se evidentia atat prin culoarea pielii cat si prin statura impresionanta. Parea cel mai relaxat dintre toti. In miscari i se citea gratia data de artele martiale si dar si o strictete si o disciplina care tradau anii petrecuti in armata, cel mai probabil la o unitate de trupe speciale. Ochii negrii si iscoditori, ascunsi cu grija in niste orbite putin adanci cercetau fiecare miscare a celor din camera fara prea mult efort si fara miscari prea mari. Parul tuns scurt amintea si el de tinuta celor din armata.
Dupa ce isi termina examinarea noilor colegi descoperi ca se sincronizase de minune. Nu mai avea ce cerceta si nici ce manca...dar era satula. Multumi pentru masa si se ridica de pe scaun cu gandul de a se retrage putin in camera ei pentru cateva clipe in care sa reflecteze la cele intamplate in ultimele 24 de ore.
- Sa-ti fie de bine, ii raspunse bunica. Poti merge la tine in camera juma' de ora si apoi ne intalnim toti in sufragerie. Trebuie sa ne uitam peste dosarul pe care l-am primit o data cu casa si apoi sa iti stabilim un program de antrenamente.

3 comentarii:

cristina turcescu spunea...

O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Anunturi Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc