duminică, 12 aprilie 2009

Intrebari cu raspuns la dosar

- Buna dimineata domnisoara Mortis. Va rog frumos sa luati un loc. Doriti sa trimit pe cineva dupa o cafea?
- Buna dimineata. Nu, multumesc, am baut deja cam multa.
- In regula, atunci sa incepem. Ne cerem scuze pentru absenta colegilor nostri, dar au de rezolvat o problema urgenta pentru minister si prezenta lor a fost solicitata in alta parte. Oricum, vor fi informati in amanunt de discutia de azi. Deci...ce decizie ati luat?
- Pai... am decis sa accept. Dar as mai avea nevoie de cateva detalii daca se poate.
- Mi-e teama ca nu se poate. Tot ceea ce tebuia sa stiti in momentul asta se afla in dosarul pe care nu ma indoiesc ca l-ati citit cu mare atentie. Orice alte informatii care se vor dovedi necesare sau relevante le veti primi ulterior de la unul din noi.
- Am inteles.
- Bun. Aveti doua zile sa va pregatiti de plecare. Daca trebuie sa anuntati pe cineva unde si de ce plecati, va rugam sa le povestiti ca ati primit un loc de munca mai bine platit undeva foarte departe. Asta e si povestea pe care o va promova ministerul. Din momentul acesta nu vorbiti cu nimeni despre acest proiect, nici macar cu noi. Va rezolvati problemele si asteptati linistita trecerea. Dupa cum ati citit in dosar, acolo, va asteapta o viata noua cu tot ce implica ea. Aveti un apartament complet mobilat, situat la doar 5 minute de centrul orasului, o biblioteca plina cu toate cartile de medicina care v-ar putea interesa, carnet de sofer, masina, prieteni si chiar o pisica. Pe masa din bucatarie va asteapta alt dosar in care aveti notate toate detaliile noii dumneavoastra vieti. Data nasterii, cuoarea preferata, numele pisicii...tot. Aveti doua zile sa memorati dosarul dupa care acesta se va dematerializa. Asta a fost tot. Va doresc o zi buna. Puteti pleca acasa. A, si va recomandam sa va odihniti. Trecerea nu e o experienta tocmai placuta.

1 comentarii:

EvA spunea...

citesc episod dupa episod (sau ma rog, capitol, post, ce-o fi) si apoi stau si ma gandesc ce s-o mai intampla in continuare. exact ca la un serial. si as suna pe cineva care stie, sa intreb, sau as cauta spoilere pe net, sau scene de la filmarea urmatorului episod, sau as da cateva pagini inainte sa mai aflu...sau orice care sa-mi dea un indiciuuuuuu

da da, imi place!