duminică, 19 aprilie 2009

Identitate noua

Nume: Cosasu
Prenume: Marga
Data nasterii: 13-IV-1978
Locul nasterii: Bucuresti
Stare civila: necasatorita
Adresa: Str. Decadentei nr. 274, Bl. N4, Sc. B, Et.2, Ap.30
Telefon fix...
Telefon mobil...
bla...bla...bla...
Animal de companie: Angel
Cand citi numele pisicii, Marga (pentru ca acesta este numele ei de acum inainte) pufni in ras improscand pe peretii bucatariei gura de cafea pe care tocmai o sorbise. Ironiile se tineau lant...era nascuta pe 13, statea pe strada Decadentei, avea o pisica neagra numita Angel...oare ce mai urmeaza? Oricum, era clar, cineva isi pusese imaginatia la contributie pentru a nu o lasa nici o clipa sa uite de unde a venit.
Culoarea preferata: gri
Floarea preferata: iris
bla...bla...bla...
Deja erau prea multe informatii. Avea nevoie de o gura de aer, avea nevoie sa vada oameni, sa socializeze, sa schimbe macar doua cuvinte cu cineva care nu fusese mort de curand.
Merse in dormitor si deschise sifonierul. Dezastru. Persoana care se ocupase de achizitionarea vestimentatiei ei probabil ca a trait undeva pe la inceputul anilor '70...intr-o grota. Hainele erau toate numai culori inchise, rochii lungi, camasi de dantela si fuste mult sub genunchi.
Nu, nu, nu...asa ceva nu se poate. Cum sa se imbrace ea asa...pe cine a omorat?!? E clar, se cere o sesiune de cumparaturi.
Zis si facut. Alese cu greu niste haine din sifonier, se imbraca, isi puse o pereche de pantofi evident negrii, isi lua geanta dupa ce verifica prezenta portufelului si a cardurilor aferente, insfaca din yala cheile si iesi intr-un final pe usa.

0 comentarii: